Przepisy
Inspiracje kulinarne z wykorzystaniem przypraw i ziół od Pan Przypraw. Jesteśmy ogromnym zwolennikiem kuchni zero waste, więc czeka na Was masa przepisów, jak dzięki naszym przyprawom zamienić resztki z obiadu w przepyszne śniadanie czy kolację dla dwojga!
Klasyk załadowany do pieroga – czyli kaszanka, cebulka i jabłko. Wszystko doprawione...
Farsz do pierogów na bazie ziemniaków z dodatkiem szpinaku, gotowanego jajka i...
Farsz z krewetką, cukinią i porem. Doprawiony lekko ostrą, kolendrową mieszanką...
Kwaśne wiśnie z twarogiem podkręcone aromatyczną mieszanką #grzaniecjakzbajki. Korzenne...
Pieczony filet z halibuta w koreańskiej marynacie. Delikatnie ostry, lekko kwaśny....
Smażony dorsz z dodatkiem ostrego chorizo i kwaśno-słodkiej mieszanki Niezły Meksyk....
Alternatywa dla owsianki a wrześniowe śniadanie. Słodko-korzenny kuskus, kwaśno-maślane...
Szybki pomysł na podkręcenie smaku zwykłego camemberta. Antyfani serka koziego bez...
Pyszny dodatek do obiadu lub śniadaniowego omletu. Jak się uprzeć może też być...
Wegetariańska wersja popularnego dania - kurczak po koreańsku. Lekko orzechowy smak...